Rehab/Renovation

Empire View Renovation

Empire View apartment building containing 142 units and a total of 148,000 s.f. our office provided a design that allowed for the 12 story building to be renovated in record time, and turn cutted spaces into beautiful areas for new tenants.

Empire View Renovation - Before

Before

Empire View Renovation - After

After

Empire View Renovation - Before

Before

Empire View Renovation - After

After

County health Department

Turning an old 3 story stone building into the new Warren County Health Department was a unique challenge that gave the county 10,000 s.f of new office space, allowing no longer to pay rental fees for offices.

County health Department

Before

County health Department

After

North East Branch Library Renovation

Renovation of an existing farm and fruit stand to the new Branch Library in Warren County.

North East Branch Library Renovation - Exterior Before

Exterior Before

North East Branch Library Renovation - Exterior After

Exterior After

The existing timber frame structure allowed for a unique solution to the spacial needs of the county.

North East Branch Library Renovation - Interior Before

Interior Before

North East Branch Library Renovation - Interior After

Interior After

Interior

North East Branch Library Renovation - Interior After
North East Branch Library Renovation - Interior After
North East Branch Library Renovation - Interior After
North East Branch Library Renovation - Interior After
North East Branch Library Renovation - Interior After

NJ Monthly magazine offices

Renovation of the NJ Monthly Magazine offices back in 2000, allowed us an opportunity to design / build the new offices. Working in the 3 story building each day while the building was occupied was a challenge. And this was our first project where our office provided the hand cut trim work for the corporate offices that we designed, a unique experience for us.

Alina Lodge Addition to Hope Hall

Before

Alina Lodge Renovation

After

A New Look – Residence

The renovated residence in Blairstown, NJ was special because of the focus the owner had on the final design. Keeping with the existing stonework foundation, the new structure was designed to take advantage of the lake view, and provide a summer cottage that would later become a full time residence for the owners.

Millar Residence

Before

Millar Residence

After

Component construction was performed by Bensonwood Inc.

Millar Residence

Before

Millar Residence

After

Interior

Millar Residence
Millar Residence
Millar Residence